Голите провокации на Диляна Попова

Диляна Попова е едно от имената на известни личности от нас, на които наистина се възхищаваме. Независимо дали става въпрос за киното или за някоя фотосесия, тя винаги изглежда ослепително – толкова естествена, нежна и красива.
Затова и не можем да откъснем очи от профила ѝ в Instagram, който освен с кадри от работни ангажименти, често изобилства и със снимки от личния ѝ живот. Така научаваме с какви тренировки се поддържа във форма, както хапва, какво чете и каква козметика ползва актрисата.
Няма как да пренебрегнем и последните ѝ предизвикателно видео, които Диляна Попова качи в социалните мрежи. След дългите делнични дни, изпълнени с ангажименти от най-различно естество, вкъщи моделът се отдава на заслужен отдих. А какво по-добре решение от това да си вземе една гореща вана.
За радост на феновете ѝ обаче, Диляна Попова е решила да сподели едно клипче от тези блажени моменти, докато отморява гола във ваната. Да си признаем, успя да развихри въображението ни. Освен това обаче, моделът ни споделя и как поддържа косата си в такава отлична форма.
Тя разкрива някои от продуктите, които ползва. В текста под видеото признава, че при грижата за мека и здрава коса, никога не прави компромиси. тъй като работата ѝ е свързана с ежедневно третиране и понякога косата губи еластичност и блясък.
За нейна радост обаче е открила корейски бранд, от когото признава, че е много доволна. Формулата на една от сериите им е обогатена с ферментирали натурални съставки, които придават на косата мекота и еластичност. 
“Просто са идеални”, не крие Диляна Попова.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Виктория Капитонова била на секс курс по фелацио преди "Ергенът" ВИДЕО

Виктория Капитонова, която спечели първи сезон на “Ергенът” по bTV, сподели нещо, което със сигурност е изчервило мнозина. Инфлуенсърката с манекенски мерки наскоро гостува на Цитиридис в bTV заедно с приятелката си Дениз Хайрула. Виктория призна, че е отишла на специализираното обучение по съвет на своя приятелка, живееща в Москва, която била […]