Eмили Тротинетката шокира с признания за родителите си: Мразех ги, добре че умряха!

Емили Йорданова, по-известна като Емили Тротинетката заради фученето си по магистралата със 120 километра в час, не спира да шокира обществото. Този път го направи с изказвания.

Емили не е израснала в дом, но се оказа тормозено дете. А това, което споделя за родителите си, е повече от фрапиращо. “Моите родители бяха много лоши, много гадни хора. Постоянно ми се караха и се държаха лошо с мен”, споделя блондинката пред “Уикенд”.
Ужас! Емили заряза тротинетката, ето с какво ново безумие се захваща СНИМКА
“Даваха ми по малко джобни пари, бяхме бедни, постоянно имаше скандали и обиди. И не ми позволяваха да ставам момиче, а аз още от малка исках да съм момиче, от 5-годишна искам да ставам жена! Още от тогава мечтата ми беше да съм Емили!

Като цяло бяха много лоши родители, които не ми позволяваха да бъда себе си. С майка ми винаги сме се били когато стане въпрос за сексуалността ми, защото аз хем харесвам жени, хем самата искам да съм жена. И майка ми мразеше много това. Беше против да си сменя пола и много често сме се били!”, добавя още тя.
Ето как изглежда Емили Тротинетката като момче, награбена от Фики ВИДЕО
От думите й става ясно, че е яла и физически бой. “Като цяло и майка ми, и баща ми, те са починали, както се казва, лека им пръст, не че тяхната е лека, два кубика… И другото, което искам да кажа, е че хич не е хубаво да живееш в семейство, в което те обиждат всеки ден и не ти позволяват да бъдеш себе си. С баща ми съм имала история, в която сме се били много, защото той хептен не ме приемаше – биеше ме, налагаше ме с юмруци. Но аз като побеснях един път, ще го споделя и с вас, хванах един нож и го наръгах в ръката. Това го направих за защита, защото ме биеше във врата и аз хванах един нож и го ръгнах”.
Родителите на Емили си отиват през 2017-та и 2018-та. “През 2017 г. баща ми почина от инсулт, а майка ми от рак на белите дробове през 2018 г. Те много пушеха, баща ми много пиеше. Но бих казала, че изобщо не съжалявам, че са починали! Защото животът ми в София е много по-добър, защото тук всички ме приемат каквато съм. Бях на 16 години, когато ги загубих и се наложи 2 години да живея при моите вуйна и вуйчо, където ситуацията беше още по-зле. Там абсолютно не одобряваха лесбийки, транссексуални и постоянно ме обиждаха и се карахме. Скандали, побоища и там, обръщане на маси, чупене на чинии, идваше полиция, беше много страшно!”

Признава още, че самата тя би осиновила някой дете дете, но все още не се чувства готова за това. “Все още съм малка, но като порасна, бих го направила, нищо, че съм лесбийка и транссексуална. Децата в домовете не бива да са там, там ги тормозят постоянно, не ги третират добре. Тези деца трябва да ги дават на лесбийките, гейовете и транссексуалните.”
В момента Емили започва работа в супермаркет, където ще е всеки ден сред хора. “Ще съм на каса, където е най-интересно. Скоро ще ме видите в някой супермаркет!”, зарече се тя още в интервюто пред изданието./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Погребението на кралицата започна - ето къде да го гледаме

Хиляди хора изпълват Уестминстърското абатство, където ще се състои церемонията по погребението на кралица Елизабет II. Тя започва всеки момент, като може да я гледаме на живо на няколко места. Всички официални лица вече са в катедралата, включително крал Чарлз и лидерите на държави от цял свят. Цялата церемония от […]