Гневни зрители сринаха bTV заради интервюто на Петя Дикова с принц Хари СНИМКИ

Такова невиждано шоу в ефира спретнаха bTV и водещата Петя Дикова с излъчването на специалното 3-часово студио с интервю с принц Хари в ефира на медията, проведено от журналиста Том Брадби, че на зрителите свят им се зави.

Предаването прикова зрителското внимание, предизвиквайки почти веднага редица коментари в мрежата, само че дали ефекта не се превърна в дефект от един момент нататък, предстои да разберем. И в двата случая обаче, платените от bTV пари за излъчването на въпросното интервю са си стрували, тъй като приходите от тях със сигурност ги надвишават.
Не е за вярване как се обръща Петя Дикова към свекървата
Много суперлативи обра водещата Петя Дикова, която бе сравнена от някои с баща си Сашо Диков, хубави думи заваляха и за кореспондента на медията в Лондон Васил Христов, който обра точките с червената си вратовръзка.

Спор възникна между гостите в студиото пиар експертът Максим Бехар и психотерапевтът Детелина Стаменова. “Всичко това ми изглежда на холивудска продукция с холивудски елементи”, заяви Бехар, който на няколко пъти изтъкна, че принц Хари вероятно има финансов интерес от цялата драма.
“Не виждам никаква драма, че се е изповядал”, добави още Бехар. Но Стаменова не се съгласи с него.
“Това е историята на едно 12-годишно момче, което губи майка си и ние можем да надникнем какво се случва в душата му”, каза Стаменова, която изтъкна, че той не казва нищо лошо за семейството си.
Петя Дикова срази с тези думи за Стефан Данаилов, а тази СНИМКА
“Цялата монархия е отживелица. Ако един ден монархията се стопи последната държава ще бъде Великобритания. Но човекът си спечели страшно много пари”, отсече Бехар.
Разбира се, не липсваха и вече дежурните негативни коментари от зрители в социалните мрежи:
“Очаквах да чуя едно интервю на хубав английски език. Вместо това направиха синхронен превод плюс абсолютно ненужно тричасово говорене. При цялото ми уважение към поканените коментатори, една такава несложна семейна история няма нужда от разяснения.
Моля всички участващи за извинение, че навреме смених канала”, гласи един от тях. 

В друг пък се казва: “Сигурно на англичаните им пука за разправиите в кралския двор. Малко ми звучи като ощипана госпожица. Много скандално изказване от негова страна, че бил роден за да бъде донор за брат си, ако се наложи.”
 
“Аз лично мисля , че ако имаш да казваш нещо на семейството си, сядаш и говориш , а не го правиш публично за пари. Медиите му виновни. Ми те двамата не спряха да провокират с безброините си интервюта , документални фулми , книги и т.н. Живей си живота и стига си печелил на гърба на семейството си”, се казва в трети коментар.
 
“Браво роби, само така… Ще правите live студия за чуждите монарси, ще им ближете гнусните крачета. Заработихте пак хляба, продажни чуждопоклонници! Колония сте, слуги с лъскави костюмчета, дано не ви приседнат английските шнорхели дето сте ги натикали в гърлата си… Гнус ме е, бТВ е позор! Не заслужавате да сте национална телевизия, всичките сте се про**али за пари! Елитни компаньонки , ибрикчии и набедени журналисти сте всичките!”
“Ние не сме англо-сакси и не принадлежим към техния свят, психика, ценности, история, култура! Стани българин Хари, ще те оправим, ще ти свършат проблемите”.
“В България бъкано от поданици на короната, предвожда ги Сашовата щерка, като се събудили приказката свършила и пак си квакат в нашенското блато”.
 
“Коментарът на професора беше меко казано ценичен. Чудя се как може да одобряват постоянните поговорки в речта му? Този фолклор не върви навсякъде професоре”.

“Книгата е за пари, защото изхарчиха милионите от майка му, а баща му не му давал достатъчно милиони?! Да ходи на работа за 2000 $ в САЩ!”
 
“Браво Хари, дано вече се успокоиш след като си каза какво те е измъчвало, така трябва, на който не му харесва си е негов проблем”.
 
“Баба му е имала девиз: “Не се оплаквай, не се оправдавай”, а той като ученичка хленчи и се оплаква не заради друго, а заради хонорара от книгата, че май огладняха, пък и по този начин ще си отмъсти. Е, той не е на висотата на баба си, но поне това трябваше да повлияе на възпитанието му, но уви. Съревновавал се с брат си, абе нема нужда, ти си 5-6 цигулка, пък си чехлю и такъв ще си останеш!”
 
“Два часа и половина безмислено телевизионно време! За кого в България са толкова важни и интересни семейните недоразумения на Уиндзор?
Аааа, да, да, нали сме им васали..”.
 
“Идеалист е Хари. Като майка си. Защитава жена си, което е нормално и иска нормални отношения. Това, че в двора се срамуват или страхуват от Мегън, е друга работа. Надява се Хари, да и дадат шанс, но.. Все си мисля, че след смъртта на кралицата баща и синове ще намерят пътя помежду си!”

“Кой пише заглавията под постовете на БТВ??? Дикова мисли ли като говори… или само следи камерата… дали я дава в ефир??!!!”
 
“Какво ще прави тая Пипи без кралското семейство, погребения, сватби, разводи и други подобни ивенти, не знам, не знам!”/show.blitz.bg
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Спипали Джаферович в изневяра, не е за вярване какви ги върши

Цяла България знае, че Ваня Джаферович е женен мъж, това обаче явно не пречи на ексфутболиста да флиртува в социалните мрежи с разни засукани мадами. Спортистът, който в последно време се изявява повече в риалити формати, отколкото където и да е било на друго място, имал даже няколко приложения за […]

Subscribe US Now