Каролина Куркова – как изглежда някогашният “ангел” на Victoria’s Secret днес

Да бъдеш “ангел” на Victoria’s Secret оставя отпечатък върху кариерата ти завинаги. Каролина Куркова става популярна като модел именно с участието си в шоуто на бранда за бельо, но през 2009 г. решава да се оттегли от активна работа в модата.
Днес Куркова е точно на 40 години и демонстрира забележителната си физика в профила си в Instagram. В една от последните си публикации тя позира по бански в чешкия спа курорт Марианске Лажне.
Заедно с модела в спа центъра са двете й по-малки деца – деветгодишният Ноа Лий и тригодишната Луна Грейс. Моделът е майка и на 15-годишния Тобин Джак от брака си с филмовия продуцент Арчи Друри.
Макар да не я виждаме по модните дефилета, Каролина Куркова се снима в различни фотосесии, като през 2018 г. беше на корицата на Vogue Czechoslovakia. Тя се занимава и с менторство на момичета по темите за позитивното приемане на собственото ни тяло.
“Искам тийнейджърите да имат добър пример, някой, който да им помага и да ги изслушва не като учител или наставник, а като приятел. Искам да ги науча как да се грижат за кожата си, как да се обличат, как да се държат пред другите”, коментира Каролина Куркова пред Tatler.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Крал Чарлз и принц Уилям за достигането на Англия на финал на Евро 2024

Англия е на финал на Европейското първенство по футбол за 2024 г. и това е радостен факт не само за англичаните и феновете на отбора, но и за цялото британско кралско семейство. Преди седмица принц Уилям дори присъства на живо на мача на тима срещу Швейцария в Дюселдорф. Не е […]

Subscribe US Now