Звезделина от “Игри на волята” шокира с огромна горна устна СНИМКА

Звезделина от “Игри на волята” все така предизвиква хейтърите към себе си. Риалити героинята, която нямаше как да не прикове вниманието, когато участваше в шоуто, успя да шокира и този път.

Последователите й буквално онемяха, след като наскоро тя показа как изглежда вече устата й. Думата е “огромна”, уверете се сами! На стори в социалните мрежи брюнетката не крие колко е доволна от резултата и не пропуска да поясни, че е зарината от съобщения за свалки и срещи от 20-годишни момченца.
“Какво да ви правя… приказки ли да ви чета”, отсече шеговито риалити звездата, на която самочувствие очевидно не й липсва.
Звезделина от “Игри на волята” лъсна на секси СНИМКИ 18+

Звезделина от “Игри на волята” аха да лъсне по катерица на плажа СНИМКА 18+
За момента, както става ясно, Звезделина няма мъж до себе си, но изглежда е доста търсена жена. В края на 2022-ра даже сподели, че е доста добра партия, изключително скромно момиче, което има истински ценности в живота си./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Звезделина Георгиева (@zvezdigeorgieva1)

Източник: blitz.bg
Next Post

Роднинската връзка на Бионсе с Елизабет Втора

Фактът, че повечето знаменитости имат известни братя и сестри, или дори цели семейства, не ни изненадва. Семейните връзки в Холивуд са дълбоки. Но в хода на бракове, разводи и промени в имената кръвната връзка между звездите може да стане по-малко очевидна. Затова от Bright Side подбират няколко интересни примера на […]