Софи Търнър вече не крие новото си гадже

Последните месеци от миналата година бяха доста напрегнати както за Софи Търнър, така и за Джо Джонас. Тогава разбрахме с голяма доза изненада, че двамата се развеждат.
И докато така и не знаем какво точно е причинило разрива в отношенията им, разводът все още не е финализиран, защото Търнър и Джонас не могат да се разберат за родителските права върху двете им деца.
Драмата може и да продължава, но актрисата не губи време в самосъжаление, а търси новата любов активно. Дори може би я е намерила. През ноември миналата година се заговори, че Софи Търнър има връзка с английския аристократ Пелегрин Пиърсън.
Тогава те бяха заснети заедно, а сега, няколко месеца по-късно, очевидно отношенията им са се задълбочили. От профила на Софи Търнър в Instagram виждаме поредица от снимки, с които актрисата от Game of Thrones показва на последователите си как си е прекарала няколко дни на ски в планината.
И докато точното местоположение за почивката с приятели не е известна, ясно се вижда, че в картинката е именно Пелегрин Пиърсън. Това е първият път, в който Търнър публикува снимка в социалната мрежа, на която е с аристократа и предполагаемо ново гадже.
От последната снимка, споделена от актрисата, виждаме, че ските не са били единственият начин за разпускане на компанията. Именно на нея виждаме Софи Търнър край басейна на хотела с изрязан бански.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Жестът, който принц Джордж е наследил от Кейт Мидълтън

Децата на принца и принцесата на Уелс едва ли имат най-лесното детство – всяка крачка на принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис се следят под лупа, а дори най-малката тяхна волност не остава незабелязана. Точно така научаваме за навик на 10-годишния Джордж, явно придобит от майка му. Във видео, […]

Subscribe US Now