Доволна ли е Аджелина Джоли от новото начало за Захара

След като в началото на месеца разкри, че дъщеря ѝ Захара ще бъде част от престижния Spelman Collage, явно Анджелина Джоли наскоро я е и придружила до вратите на един от най-елитните колежи за цветнокожи момичета САЩ. 
Двете със 17-годишната Захара са се срещнали с вицепрезидента по студентските въпроси Дарил Холоман и ректора на колежа д-р Хелене Гейл. За радостната вест научаваме от публикацията на Холоман в Instagram.
На първата снимка Джоли позира с д-р Гейл в кампуса. Следва кратко видео, в което виждаме как двете разговарят, докато Холоман ги снима.
“Ще заплача! Все още не съм започнала да плача”, споделя Анджелина как се чувства от новата страница в живота на дъщеря ѝ.
“Има достатъчно време да плачеш”, шегува се ректорът. Тя говори за предстоящото събитие, подмятайки с усмивка на уста, че то умишлено е направено “да извади на показ всичко от хората”.
 “Чух, че утре е голямата вечер”, отговаря актрисата.
Анджелина Джоли показа на всички, че дъщеря ѝ Захара ще бъде част от Spelman Collage със снимка в Instagram, на която момичето е заобиколена от новите си колеги. “Захара със сестрите си от Spelman!”, написа в поста актрисата.
Брад Пит също не пропусна да коментира радостната новина. На премиерата на “Убийствен влак” в Лос Анджелис той заяви, че “това е страхотно”… “наистина страхотно!”, повтори той, изглеждайки видимо емоционален, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бившият на Мария Илиева се мляска с чалга певица в нощен клуб СНИМКИ

Атанас Колев и фолкпевицата Лидия най-накрая признаха публично, че са новата светска двойка. Интересът към тях е голям и от нощен клуб в Слънчев бряг ги поканиха заедно на участие.  Макар да нямат дуетни парчета, личните им отношения се оказаха доста любопитни за феновете им. Извиха се опашки от народ, […]