Бившият на Мария Илиева се мляска с чалга певица в нощен клуб СНИМКИ

Атанас Колев и фолкпевицата Лидия най-накрая признаха публично, че са новата светска двойка. Интересът към тях е голям и от нощен клуб в Слънчев бряг ги поканиха заедно на участие. 

Макар да нямат дуетни парчета, личните им отношения се оказаха доста любопитни за феновете им. Извиха се опашки от народ, които искаха да видят как ще се държат изпълнителите на сцената и дали най-накрая публично ще признаят връзката си. 

Случи се. Бившият на Мария Илиева не издържа и награби любимата си на сцената пред широко отворените очи на препълненото заведение. Целувката им се оказа дълга и бурно аплодирана и затвърди слуховете, че са новата светска двойка. 
Влюбените се тагват от едни и същи места, но досега не са коментирали или демонстрирали връзката си публично. Снимките от Слънчев бряг са достатъчни, няма нужда от повече доказателства. Ще видим само дали в бъдеще ще направят дует и колко всъщност ще просъществува тази връзка./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Известните личности, които са били в затвора

Славата и богатството не дават имунитет срещу проблеми със закона. Всъщност понякога правят известните и богатите дори по-податливи. Често много такива личности често например укриват данъци, но някои имат далеч по-сериозни провинения – дори се налага да прекарат известно време зад решетките. Ето 10 известни личности, на които им се е наложило да влязат […]

Subscribe US Now