Изабел Гулар е в Гърция и отново провокира

Лятото е тук. И който не го е разбрал сигурно не е излизал навън скоро. Не казваме, че живее в пещера, но навън е наистина топло.
Става още по-топло, когато хвърлим един бегъл поглед на профила на Изабел Гулар в Instagram. През последните няколко седмици моделът буквално ни подлуди с постовете си. И така рязко ни си доиграха джаги например.
Или пък плажен тенис. Гулар знае как да провокира и винаги го прави с необходимата мярка. Като разходката ѝ без горнище сред високи изсъхнали треви.
Да, красива гледка се разкрива, спор няма. И ако някой се чуди още къде ли е Изабел Гулар, то тя не го крие. Миконос, разбира се, защото тя е отявлен фен на гръцкия остров, който посещава доста често.
37-годишната бразилка обича да събира и тен и винаги го прави по възможно най-атрактивния и секси начин.
А тази последна детайлна снимка ни кара веднага да напуснем работното си място и да се отправим към Гърция. Защото… кой ли не иска сол по кожата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Светлана разтуптя сърцето на Гущеров с тези думи ВИДЕО

Никой не очакваше, че бракът между Светлана и Християн Гущеров ще издържи във времето. Мнозина са тези, които им вещаеха раздяла, а те напук на всички хейтъри създадоха сплотено семейство с цели три деца.  Влюбените гълъбчета празнуват годишнина от сватбата, а Светлана направи нещо, което накара любимия й да се […]

Subscribe US Now