Колко трудна е била сцената под душа за Сидни Суийни и Глен Пауъл

Anyone But You се очертава да бъде една от най-свежите романтични комедии, които предстои да видим, а и присъствието на Сидни Суийни и Глен Пауъл в главните роли си е направо двойна победа.
Пуснатите тийзър и трейлър ни подсказват, че ще бъде не само забавно, но и секси. Като например сцената, в която героите на Суийни и Пауъл се разгорещяват под душа.
Всъщност двамата са добри приятели извън снимачната площадка и не им е било особено лесно да заснемат тази сцена. Пред E! News актрисата споделя, че е било доста неудобно най-вече заради факта, че са ги наблюдавали поне 40 души от екипа.
Но Суийни отбелязва факта, че се е чувствала по-сигурна и спокойна, защото е познавала Пауъл. А това е улеснило нещата за нея. 
Самият Глен Пауъл пък казва, че едно от дразнещите за него неща е било, когато хора от екипа му дават съвети за това как да изпълни тази секси сцена под душа. Актьорът също така дава да се разбере, че между двамата нищо нищо повече от приятелство, опровергавайки слуховете, че са имали връзка.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Принц Хари най-после получи възмездие

Принц Хари определено може да завърши 2023-а с позитивна нагласа. Защото въпреки множеството турбуленции, които съпътстваха годината му, той най-накрая получи някакво удовлетворение в родната си Великобритания. Днес, 15 декември, съдът в Лондон отсъди в полза на Хари по част от обвиненията му срещу Daily Mirror. Съдът потвърди, че таблоидът […]

Subscribe US Now