Актрисата от “Теория за Големия взрив”, която се бори с рак на белия дроб

Само преди няколко дни стана ясно, че актьорът от “Сам вкъщи” Кен Хъдсън Кембъл се бори с рак и дори е претърпял операция.
Сега разбираме, че Кейт Микучи, която влезе в ролята на Луси в сериала “Теория за Големия взрив”, също е изправена пред сериозни здравословни проблеми. 
В профила си в TikTok тя разкри, че е диагностицирана с рак на беля дроб. Актрисата обаче успокоява, че лекарите са хванали заболяването много рано и тя вече е преминала през операция.
Най-странното за Кейт Микучи е, че през живота си не е изпушила дори една цигара, но въпреки това се е разболяла от рак на белия дроб.
Актрисата казва още, че през следващите няколко седмици ще се движи бавно и ще си почива заради операция, но след това всичко трябва да бъде по старому.
От Entertainment Weekly припомнят, че според American Cancer Society излагането на радон, пасивното пушене и замърсяването на въздуха са сред най-честити причини, които могат да доведат до рак на белия дроб при непушачи.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Колко най-много е вдигал Арнолд Шварценегер от лежанка

Арнолд Шварценегер си е заслужил място в историята не само на бодибилдинга, но и на киното. Като цяло роденият в Австрия актьор е успял да постигне всичко, което си е поставил за цел. Макар да изминаха много години откакто спря с бодибилдинга, Шварценегер си остава една от знаковите фигури в […]

Subscribe US Now