Гергана Стоянова призна за голямата борба на баща й с коварно заболяване

“Баща ми се бори с коварно заболяване, за радост няма разсейки. Връщам се от родния Бургас, където празнувахме заедно с Гергьовден. Дойдох в София заради теб”. С тези думи за семейния си проблем актрисата Гергана Стоянова разтърси родния ефир.

След като чу емоционалното послание на гостенката си, водещият на “120 минути” по bTV Светослав Иванов се обърна към камерата и каза: “Христо, това интервю е специално за теб”.
Не е за вярване какво е работела Гергана Стоянова преди да стане известна с гласа си
“Не исках да ставам Невена Коканова, а искам да стана Гергана Стоянова. На това уча децата в откритите уроци в училищата, които посещавам. Искам да ми обещаят, че няма да казват лошо за България и че няма да пиша нещо лошо за познати и непознати в социалните мрежи, когато започнат да ги използват”, сподели още с емоция актрисата, която е и един от най-разпознаваемите гласове у нас в дублажа.

Гергана Стоянова смрази с тази история за сина си СНИМКА

“28 героини съм озвучавала в един сапунен сериал. Записвам си коя е млада, коя стара, коя е добра, а коя проклета. Баба ми се казва Герга, така ми казват и приятели. Не знам друга жена в България да се е казвала така. Остава сираче на 7 години, отгледала е четири деца”, добави още Гери./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Мария Цънцарова разкри защо ходи само на токчета

Едва ли ще видите Мария Цънцарова на друга обувка, освен на високи токчета, дори и блондинката да е на лежерна разходка в парка с приятелка, на която подхождат повече маратонки или ниски обувки. Водещата от bTV не се разделя с високите токчета и си има причина за това. Наскоро, точно […]

Subscribe US Now