Мария Цънцарова разкри защо ходи само на токчета

Едва ли ще видите Мария Цънцарова на друга обувка, освен на високи токчета, дори и блондинката да е на лежерна разходка в парка с приятелка, на която подхождат повече маратонки или ниски обувки.

Водещата от bTV не се разделя с високите токчета и си има причина за това. Наскоро, точно на такава среща с приятелка в центъра на София, тя за пореден път потвърди това.
Цънцарова е доста дребна на ръст, поради което й се налага винаги да разчита на токчетата, за да се чувства комфортно в кожата си – поне така й се струва на нея. И като говорим за токчета, имаме предвид “скромните” 10 сантиметра, с които блондинката вече изглежда далеч по-висока, отколкото е всъщност.

Пътьом двете дами влезли в заведение, откъдето си купили фрешове и сандвичи. Първоначално Мария стискала покупките си в ръка – не смеела да ги прибере в чантата си, за да не я изцапа, пише “Уикенд”. А според изданието – на Цънцарова й писнало, в крайна сметка, да държи покупките си, и накрая ги подала на приятелката си, която да ги прибере в хартиен плик./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Енрике Иглесиас в 24 факта

Днес, 8 май, рожден ден празнува испанският певец Енрике Иглесиас. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now