Евгени Будинов има повод да почерпи заради “Вечеря за глупаци” СНИМКИ

Евгени Будинов направи своя режисьорски дебют преди пет години и изглежда не само ролята на актьор е способна да го вдъхнови толкова много. Поредното потвърждение за това е комедията “Вечеря за глупаци” от Франсис Вебер, чиято първа премиера на хасковския драматичен театър “Иван Димов” за тази година ще се случи съвсем скоро.

“Бе истинско преживяване да попадна в такъв млад и сплотен колектив, каза на пресконференция Будинов. Младите актьори са сърцати и прекрасни, и един ден те ще станат много известни, предрече той. Пиесата е добре позната, гледа се на един дъх. Търсехме по-различен прочит на текста и мисля, че това се получи”, сподели с вълнение Будинов.

Сценографията на “Вечеря за глупаци” е на Юлияна Войкова, а музиката – на Георги Георгиев от “Остава”. В ролите ще се превъплътят артистите Стефан Кондров, Никола Манолевски, Емануил Костадинов, Изабела Иванова, Иванка Шекерова, Константин Николов и Стефан Цирков. Както казват и от екипа – може да очаквате два часа смях, екзалтирана публика, нестихващи аплодисменти и великолепна игра от всички млади актьори.
Премиерата на спектакъла е на 22 февруари в ДКТ “Иван Димов”, Хасково./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ето как е изглеждала Стефани Разсолков от "Сървайвър" преди татусите СНИМКИ

Стефани Разсолков е поредният любопитен участник, който със сигурност ще намери как да приковава вниманието в тазгодишния сезон на “Сървайвър”. Ако видите обаче как е изглеждала тя преди да се нашари с татуси, много ще се изненадате. Преди да се покрие от глава до пети с татуси, еротичнният модел и […]