Ето как е изглеждала Стефани Разсолков от “Сървайвър” преди татусите СНИМКИ

Стефани Разсолков е поредният любопитен участник, който със сигурност ще намери как да приковава вниманието в тазгодишния сезон на “Сървайвър”. Ако видите обаче как е изглеждала тя преди да се нашари с татуси, много ще се изненадате.

Преди да се покрие от глава до пети с татуси, еротичнният модел и бъдеща участничка в “Сървайвър” е имала вид на съвсем обикновено, средностатистическо момиче. Как точно е изглеждала без рисунки по тялото ясно се вижда и в сериала “Съдби на кръстопът”, в който тя играе ролята на безразсъдната тийнейджърка Полина.
Паника в “Сървайвър” заради бомба на летището! 
По сценарий, героинята й забременява и ражда от непълнолетния си приятел. Двамата въобще не си дават сметка каква каша са забъркали, държат се арогантно и тръсват новороденото на баба му.

Когато се явява на кастинга за ролята на Полина преди 9 години, Стефани е само на 13, но вече има една малка, почти незабележима татуировка от вътрешната страна на китката си, направена с благословията на баща й. Надписът е на английски и гласи “Момичето на татко”.
Срив! Божана Кацарова претърпя голяма раздяла преди “Сървайвър” 
С днешна дата върху тялото й има 94 татуса, разположени равномерно по краката, торса, ръцете и шията. Лицето й също не е пощадено от мастилото – направила си е миниатюрни надписи и символи до ухото и върху скулата.
Днес Стефани си спомня с умиление за времето, в което тя все още е невинно момиче, а апетитът й за татуировки не се е изострил. Ролята в сериала й донася малка известност, но за нея тя взима космическите за онези години 350 лева и ги похарчва за почивка на море./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Перфектното дупе на Кара Делевин

Кара Делевин е от жените, които не се притесняват да говорят открито по всички теми. Сексът също не прави изключение. Именно към сексуалните преживявания и различни светове, които те могат да отключат, беше насочена документалната поредица Planet Sex. В четирите епизода през ноември 2022 г. Делевин изследва необятните кътчета на човешката […]

Subscribe US Now