Биляна Йотовска попиля “Хелс китчън” с тези грозни думи за екипа и отношението им

Фитнес дивата Биляна Йотовска скочи с остри думи срещу предаването “Хелс китчън”, където със съпруга й бяха поканени като звездни гости и трябваше да опитат вкусотиите на участниците.

 Разкритията на Йотовска са скандални, тъй като извади на показ мръсните задкулистни игрички на продуцентите и сподели кое най-много я е ядосало. 
Йотовска изля възмущението си в мрежата като са я видели хиляди хора, а това е здрав удар по продукцията. Проблемът е, че Биляна и мъжа й са били поканени като ВИП-гости на заснемането на един от епизодите, но дори не са предполагали какъв кошмар ги чака там. Друг е въпросът, че Биляна обича да се замесва в скандали и все от нещо е недоволна. 

След като седнали на сепарето, те близо 90 минути останали на чисто празна маса, а накрая им донесли някакви мижави предястия. Според Биляна дори това не е истинският проблем, а отношението към хората. Защото минути по-късно екипът изгасил печките и осветлението, и всички се прибрали вътре, без дума да обяснят на чакащите гости.
“Седяхме като гръмнати и не знаехме какво става. Никой не прояви уважение да дойде и да ни обясни, просто потресаваща простотия. Ако я карат така, скоро няма да има кой да им отиде в ресторанта. Хората трябва да знаят каква е истината, за да не съжаляват, че не са имали “честта” да посетят прословутия ресторант. Пълен погром”, заяви Йотовска.
Помним, че миналата година пък Маги Сидерова нададе вой, че получила болки в стомаха от нещата, които яла там./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Билалов дава 100-те хиляди в „Стани богат“?

68-годишен роден журналист ще повтори историята на първия в света играч, спечелил голямата награда в световния формат „Who Wants to Be a Millionaire”. Това ще се случи съвсем скоро в ефира на bTV, пише “Хотнюз”. Българинът, който е доказано име, с дългогодишна кариера в БНР и други медии, ще стигне […]