Билалов дава 100-те хиляди в „Стани богат“?

68-годишен роден журналист ще повтори историята на първия в света играч, спечелил голямата награда в световния формат „Who Wants to Be a Millionaire”.

Това ще се случи съвсем скоро в ефира на bTV, пише “Хотнюз”. Българинът, който е доказано име, с дългогодишна кариера в БНР и други медии, ще стигне до заветния последен въпрос, който може да му донесе 100 000 лв.
А преди да стигне до него, той ще трябва да премери сили с Данте и архитектурните шедьоври на Париж. Първият в света участник, спечелил голямата награда е американецът Джон Карпентър.

По време на участието си той е на 31 години. По време на играта Джон минава с лекота през всички въпроси в играта, а последният, който гласи „Кой американски президент участва в телевизионния сериал „Laugh-In“? . Карпентър, който до финала не е ползвал своите жокери, решава да се обади на баща си. Водещият Риджъс Филбин се свърза с бащата на Джон, запознава го с правилата, а в студиото цари невиждано напрежение.
Вместо да прочете въпроса и отговорите, Карпентър казва на баща си, че в момента играе за наградата от 1 милион и знае отговора, след което линията прекъсва. Играчът маркира отговор – Ричард Никсън, който е и верният отговор. Когато коментира играта си Карпентър споделя, че е използвал поне един от жокерите си, защото нямало да изглежда добре, ако не го направи. До този момент в България 2 души са стигали до последният въпрос./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Филип Буков пусна СНИМКИ от болницата и се разплака

Актьорът Филип Буков си тръгна от изпитанието в Доминикана по препоръка на лекарския екип, след като беше приет по спешност в болница, а специалистите му откриха сърдечен проблем. Видимо той е много разочарован от възникналата ситуация и че няма да може да продължи да се бори за голямата награда в […]

Subscribe US Now