Мрежата гръмна: Истина е вестта за Любо Нейков… грозна гавра! СНИМКА

“Преди малко бях потресен от постъпката на човек, който харесвам и гледам продукцията му с интерес, кефи и дори доза възхищение. Става въпрос за Йонислав Йотов – Тото, който си направи шега с Любо Нейков. За мен дебела и безвкусна.” Така започва поста си възмутен фейсбук потребител.

Продължението се оказа още по-любопитно.
“Затова, че харесвам това, което прави едната половинка от “СкандаУ” оставам и частица вероятност вината да е в мен и да не разбирам от модерния хумор. За какво говоря?”, пише Станимир Иванов. И поста му не спира дотук!
Любо Нейков не е на себе си! Наложи му се да понесе ужасен удар и срам за цял живот
“Тото качи снимката, която съм приложил, а към кадъра е добавил и следното: “Честито на Любо Нейков за Оскара. Време беше още на мумията, но…сега е момента.” За мен е малко излишно, подканвам го да покани Любов в подкасти си, да му се извини и да си поговорят“, пише този потребител.

Скрийншот на въпросната ситуация, в който Йонислав Йотов – Тото демонстрира специфичния си хумор. Коментарите под публикацията са най-разнородни и са в двете посоки. “Мисля че шегата заприличва на шегата на Крис Рок която не се получи но получи песница от бачо Смит за цялостно творчество”, пише Сашо Христов. А Йордан Иванов добавя: “Ако съм на негово място и ме поканиш в подкаста, няма да ти стъпя в мазата.”
Любо Нейков изпадна в депресия, обиждат го заради… СНИМКИ
“Страхотен Брендън. Изненада ме с тази роля. Макар да бях за Остин Бътлър, радвам се много и за Фрейзър. А като спомена Любо Нейков хахаха.”, пък е на мнение Магдалена Вълчева. Коментарите продължават с: “Фънки на младини”, *моментът” и т.н.
На последния коментар обаче, се включи и самият Йонислав Йотов – Тото, който отбеляза с ръкопляскане и след това поправи оригиналната си публикация./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Защо Америка вече не обича Хари и Меган

Когато пристигнаха в САЩ през 2020 г., Хари и Меган бяха посрещнати като… кралски особи. Настаниха се в дом в Калифорния, намериха си и звезди приятели като Опра Уинфри, и Елън Дедженерис. Любовта и одобрението към тях обаче спаднаха драстично в края на миналата и началото на тази година. За […]

Subscribe US Now