Как да направим пролетно почистване на телефона

Пролетта официално е тук и е време за пролетно почистване. Може да разчистим дома си от излишни предмети, гардероба си – от непотребни дрехи и аксесоари, но дали ще се сетим, че телефонът ни също има нужда от нещо подобно?
Ето няколко основни стъпки, с които да го направим почти като нов според съветите на Apartment Therapy.
Изтриване на Cache
Тази стъпка значително ще подобри скоростта на мобилното ни устройство, както и представянето му. Когато разчистим запаметените данни в браузъра обаче, се изтриват и всички запазени потребителски имена и пароли. Добре е да го имаме предвид, за да не останем неподготвени.
Премахване на стари съобщения
Знаем, че разговорите с близки и приятели са пазят в един безкраен thread. А когато си споделяме с тях забавни GIF-чета, снимки или видеоклипове, значително “затрупваме” паметта на смартфона ни.
Освобождаване на място за нови снимки и клипове
Споменахме ги в съобщенията, но може би голяма част от тях си седят в галерията на мобилното ни устройство. Добрата новина е, че независимо дали ползваме Android или iPhone, винаги имаме лесен и бърз начин да се отървем от тях в добрия смисъл. Спокойно можем да ги съхраним в Google Photos или iCloud, без да ги губим.
Изтриване на непотребни приложения
Това ни звучи като най-лесната задача – в много случаи дори не се сещаме какво точно е приложението зад иконката, която се появява на десктопа ни. Явно е време да го изтрием.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Анн-Джи лъсна в провокативно ВИДЕО, в което чука...

Ако сте позабравили за Анн-Джи, сега бързо ще си припомните за нея благодарение на скандалното видео, което наскоро атрактивната изпълнителка пусна. Скандалната певица, която направи няколкогодишно отсъствие от сцената и светлините на прожекторите, напомни много на крайностите, които прави и световноизвестната й колежка Лейди Гага, защото в клипа към най-новата си песен […]

Subscribe US Now