Защо Америка вече не обича Хари и Меган

Когато пристигнаха в САЩ през 2020 г., Хари и Меган бяха посрещнати като… кралски особи. Настаниха се в дом в Калифорния, намериха си и звезди приятели като Опра Уинфри, и Елън Дедженерис.
Любовта и одобрението към тях обаче спаднаха драстично в края на миналата и началото на тази година. За това допринесе очернящата им кампания по отношение на кралското семейство, която херцозите на Съсекс “поведоха” с Netflix риалитито си, както и с автобиографията на Хари.
Ето няколко конкретни знака, че Америка вече не обича толкова Меган и Хари според Express.
Спаднала популярност
Според на Redfield & Wilton за списание Newsweek, популярността на Хари е спаднала с 45 пункта след излизането на Spare, а тази на Меган – с 36 пункта.
Сатирата в “Саут Парк”
До преди няколко месеца никой не би очаквал принцът и Меган да се превърнат в герои на популярния анимиран сериал. Но ето че те не просто се появиха там, но и бяха обект на присмех от създателите му.
Крис Рок се присмя на Меган
Комикът коментира Маркъл в предаването си за Netflix Selective Outrage. Според него твърденията, че член на кралското семейство я е обидил на расова основа, е глупост и Меган просто си връща на “проклети роднини”.
Ребъл Уилсън също не я харесва
“Меган не е толкова готина”, са точните думи на актрисата, която има възможността да се запознае с херцозите на Съсекс през общи приятели. Уилсън все пак отчасти защитава държанието на Маркъл с обяснението, че майка й просто й е задавала прекалено много въпроси при срещата им.
Не ги канят никъде
Хари и Меган не бяха сред гостите на рождения ден на Опра Уинфри този януари. А уж са приятели… Двамата не бяха поканени и на церемонията по връчването на Оскарите, нито пък на партито преди наградите БАФТА.
Saturday Night Live също им се подигра
Едно от най-популярните вечерни предавания в САЩ не скри отношението си към двойката. Комикът Майкъл Че заяви, че херцогинята все пак е поканена на коронацията на крал Чарлз. Срещу 19 паунда на час – и показа шарж на Меган, облечена като камериерка.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Чистка в Нова: Гала пак сменя панелистите в "На кафе" СНИМКИ

Мине време и Гала смени някой от панелистите си. Причината не винаги е една и съща, не винаги става дума непременно за конфликти в екипа или скандал зад кадър, което, разбира се, не е и изключено. Този път култовата тв водеща се реши на драстична стъпка, само и само да […]

Subscribe US Now