Какъв е искал да стане Матю Пери преди да бъде в “Приятели”

Феновете на “Приятели” все още не могат да повярват, че Матю Пери е починал. В социалните мрежи се споделят множество постове с някои от най-добрите моменти на актьора в сериала.
Като цяло Пери винаги е бил потаен и не е обичал да говори много за живота си. Направи го обаче миналата година, когато издаде мемоарите си. Едно от малко неща, които знаем за него, е, че е голям почитател на тениса.
Винаги при възможност е посещавал мачове, за да се любува на любимата си игра. Именно на тенис мач се оказва и последната публична поява на Матю Пери.
Според People, актьорът е посетил един от полуфиналните мачове от French Open на 9 юни тази година. И това не бива да ни изненадва, защото преди да реши да става актьор е тренирал именно тенис.
Любовта на Матю Пери към тениса започва още на четиригодишна възраст, като на 13 вече е на второ място във възрастовата си категория в родния си град Отава. През 2002 г. казва пред The New York Times, че толкова е обичал спорта, че е отделял по 10 часа на ден, за да тренира и да се усъвършенства.
“”Имах нужда да успея в каквото и да правя, за да мога да се чувствам по-добре със себе си. Имах този невероятен стремеж на тенис корта и това се прехвърли към актьорското майсторство.”
Но мечтата му да стане тенис играч се разбива, когато е на 15 години и се мести в Лос Анджелис заедно с баща си. Тогава се сблъсква с много по-сериозна конкуренция и разбира, че тенисът не е нещото, с което ще изкарва прехраната си.
“Бях страхотен в Канада. Не толкова в Лос Анджелис”, казва пред    през 2012 г. Матю Пери. Когато е разбрал, че трбява да се преквалифицира, се е насочил към актьорската професия.   

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Любимци от "Игри на волята" чакат бебе, побъркаха мрежата с тази СНИМКА

Любовният романс между Вальо и Елия, които станаха популярни покрай участието си в предишен сезон на “Игри на волята” е на път да се превърне в нещо много, много сериозно – в семейство. Влюбената двойка изненада феновете си с невероятна предколедна новина, която нямаше как да не предизвика бурни вълнения […]