Мани се появи полугола в “Черешката” и втрещи с брутално меню ВИДЕО

Култовата Мани от “Игри на волята”, която редовно късаше нервите на племената, но и ги разсмиваше от сърце, се прояви и при участието си в “Черешката на тортата”.

Полувиетнамката първо се появи полугола пред гостите си, демонстрирайки явно силикона, който наскоро си сложи в пазвата, след което вместо с богато многостепенно изискано меню, ги втрещи с евтина храна, включително десерт, приготвен от пакетче готов крем на прах, която моментално предизвика бурни реакции в мрежата.
Излагация! Мани от “Игри на волята” се кълчи в турбо чалга ВИДЕО

Самата тя почти не се хранеше при гостуванията си при останалите, тъй като твърди, че е много притенциозна към храната, не хапва месо, копър и още десетки храни.
Мани от “Игри на волята” изпъчи силикона в Истанбул СНИМКИ
“Мани е облечена като за Е-79”, дивят се в мрежата на начина, по който посрещна гостите си Мани. “И как не спря да мрънка, да дразни, а за капак и се изложи тотално с храната”, се казва в друг коментар.
“На мен ми отиват само злато и сребро”, изцепи се бургазлийката, която не спира да изумява с поведението си./show.blitz.bg
Видео може да видите: ТУК

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво е мечтала да работи Камерън Диас

Камерън Диас има блестяща филмова кариера. Оказва се, обаче, че блондинката далеч не е мечтала да бъде актриса. На 30 август звездата от “Ангелите на Чарли” отпразнува своя 50-годишен юбилей. По този повод Entertaiment Tonight направи ретроспекция на кариерата на Диас, връщайки се назад във времето към някои от първите […]

Subscribe US Now