Как Сашо Кадиев се пошегува с Алек Младенов и финалът на Ергенът 3

След финала на трети сезон на “Ергенът” миналата седмица, всички продължават да говорят за случилото се в последния епизод.
И най-вече за решението на Алек Младенов да не избере нито една от финалистките в сезона. Разбира се, в социалните мрежи това бе една от най-обсъжданите теми през последните няколко дни.
Не са едно и две меметата, които усмиват Младенов и най-вече ролята на неговата майка в предаването. Повечето мнения са, че Ергенът се е повлиял много от мнението на майка си и заради това повечето от подигравките са, че е мамино синче.
В създалата се ситуация Сашо Кадиев реши да покаже чувството си за хумор. В профилите си в социалните мрежи той публикува видео, в което заявява: “Вече не съм мамино синче номер едно в България”.
Кадиев казва, че е изместен от Алек и не е вярвал, че този ден някога ще настъпи. Негативната страна на това, според Сашо Кадиев, е, че вече не е номер едно в нищо. “Искам да поздравя Алек, разбира се, защото майката трябва да се слуша при всякакви обстоятелства. И всъщност, защо ти трябва при жива майка да се жениш”, завършва иронично видеото си Кадиев.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ритане, блъскане, влачене - когато агресията на Пъф Деди върху жена е заснета на видео

Преди ден CNN излъчи видеозапис, показващ сцена на насилие между рапърът Пъф Деди и бившата му приятелка – ар енд би певицата Касандра “Каси” Вентура. Случаят е от 2016 г., а мястото е хотел в Лос Анджелис. На видеото, заснето от охранителни камери, се вижда как изпълнителят удря, блъска на земята, рита и […]

Subscribe US Now