Бояна Шарлопова разтърси с признания: Заплашиха ме, опитаха се да ме мачкат!

Винаги съм вярвала в любовта и че ще ми се случи нещо специално, не съм очаквала, че ще мина през всичко това. Това сподели в началото на разговора си с Мон Дьо пред Нова тв вдовицата на Стефан Шарлопов – красивата Бояна Шарлопова.

“Последните години за мен бяха един път, който трябваше да извървя сама. Месец преди да почине мъжа ми, си бях казала, че не мога да живея без него. И съдбата си направи лоша шега с мен. Сега съм по-смирена. В този момент се чувствам много стабилна.
Бояна Шарлопова събра погледите, заговори за сватба и показа… СНИМКИ
Успях да се намеря, да се изправя срещу себе си и да се харесам – такава, каквато съм. Зад доброто момиче Бояна има и едно не толкова добро. Имаше моменти, в който губех вяра в Господ, сърдех се, а всъщност това е било част от мен, нещо, през което трябваше да мина”, сподели Бояна, която не крие, че все още се учи на много неща.

Не смятам, че съм лидер в бизнеса по начина, по който Стефан беше, но мисля, че поддръжам това, което той правеше. Опитвам се да остана в женската си енергия, но да съм категорична. В интерес на истината резултатите, които показва бизнеса в последните две години, са много добри. Чак тогава си повярвах, че мога да се справя.
Ето как реагира и какво направи Бояна Шарлопова след раздялата с бизнеса и дъщерята на мъжа си СНИМКА
Най-трудното ми решение беше да се разделя с Ева – голямата дъщеря на Стефан от първия му брак. Тя взе решението и аз трябваше да я подкрепя и да я пусна. Никога преди това не съм си представяла, че ще се случи. Мислех, че сме силни и ще се справим. Беше голям шок за мен, наистина не го очаквах, защото съм я приемала като дете, въпреки че не е мое дете. Приемах я за много близък човек, много.
Тя взе решение да не се занимава с хотелиерски бизнес, иска нещо по-пасивно, тъй като има две деца, за които иска да се грижи. Хотелската част остана за мен. Поддържаме отношения, но вече не са такива, каквито са били. Имам специална връзка с дъщеричката й, една много чиста любов. В мен има тъга от нейното решение, която си стои в мен, вече две години”, не скри болката си Шарлопова.

Наложи ми се да имам тежки раздели със съдружници на мъжа ми. Много от приятелите, които имахме в близкия си кръг, вече не са в моя приятелски кръг. Не им хареса, че аз продължих да живея. Казах на много от тях, че продължавам живота си, защото имам четири деца и трябва да им дам пример.
Тези, които най-силно ме съдиха, се оглеждаха и всъщност виждаха себе си в мен. Опитаха се да ме мачкат. Имах заплахи. Още в началото, на 40-ия ден дойдоха в офиса да ме плашат, да искат някакви пари, върху които нямаше законова форма да бъдат платени. Бяха пратили човек от силовите групи да ме плаши. Изгоних го.
Имах едно списъче с имена на хора, които дължаха пари на Стефан. И още едно, на което имаше имена, по-малко, на които той дължеше пари. От второто всичко съм изчистила, но първото стои”, призна още тя.
Бояна Шарлопова е на седмото небе, черпи наред за…
Наскоро Бояна Шарлопова се похвали с много голям успех – вече е дипломиран психотерапевт.
“Пораснах. Имах моменти, в които се затварях, гледах в една точка. Това е петият мъж, който губя за последните си пет години. Бях в Бали на един ретрийт. Трябваше да приема – хората, такива, каквито са, добри, лоши. Когато се върнах получих втори удар – баща ми се оказа неизлечимо болен и ще си отиде до дни. Тази загуба ме сломи. Все още плача и ми е тежко. Понякога имам някакви депресивни нотки. Имам още какво да уча.
Аз съм щастливка, че всички мъже в моя живот са ме обичали много. Стефан, дядо ми, баща ми, споделя Бояна и не крие, че в момента се чувства много обичана, а и обича.

“В момента се чувствам обичана и обичам. Хормоните на щастие – допамин и серотонин са във високи нива. Не съм с шофьора си, нито с бодигарда. Не искам да афиширам засега човека до себе си, не искам да му причинявам това. Когато дойде момента, ще го направя.”/show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Жената с най-големите естествени гърди в света

Ани Хокинс-Търнър е известна като жената с най-големите гърди в света. Тя често говори за трудностите при израстването с такива огромни гърди, но това не ѝ пречи да успее в живота. Ани, родена на 22 декември 1956 г., е фетиш модел от Атланта, Джорджия, САЩ. Тя избира своя артистичен псевдоним Норма Стиц […]

Subscribe US Now