Жената с най-големите естествени гърди в света

Ани Хокинс-Търнър е известна като жената с най-големите гърди в света. Тя често говори за трудностите при израстването с такива огромни гърди, но това не ѝ пречи да успее в живота.
Ани, родена на 22 декември 1956 г., е фетиш модел от Атланта, Джорджия, САЩ. Тя избира своя артистичен псевдоним Норма Стиц за работата си. Омъжва се за военновъздушния служител Алън Търнър, който е с 20 години по-възрастен от нея, но почива през 2005 г.
Алън насърчава Ани да се възползва максимално от тялото си и в крайна сметка тя създава уебсайт, който започва да ѝ носи сериозни приходи. Привличайки много мъже, тя има над милион абонати и прави над 50 хиляди долара само за година.
Тя също има две деца, но така и не успява да кърми нито едно от тях, заради състоянието си. Ани държи рекорда на Гинес за най-големи естествени гърди, което прави намирането на сутиен за нейния размер направо невъзможно. Затова, вместо със сутиени, ходи само с еластични рокли.
Гърдите на Ани Хокинс-Търнър са с размер 102ZZZ и тежат по 30 кг. всяка. Бюстът ѝ започва да расте още на петгодишна възраст, на девет вече носи размер 36D.
Ани казва, че когато е била тийнейджърка, се е борила с факта, че гърдите ѝ просто не спират да растат. “Най-накрая бях диагностицирана с гигантомастия – състояние, което включва бавен, прогресивен растеж на гръдната тъкан, поради което гърдите ми продължават да растат дори днес.”
Лекарите съветват Ани да си направи операция за намаляване на бюста, но тя отказва. “Не искам да се меся на природата, която си знае работата. Когато гърдите ми растяха, мускулите на гърба ми се развиваха и ги поддържаха”, разказва още тя пред The Sun.
Въпреки успеха, който ѝ носят гърдите ѝ, чрез който може да си позволи да изпрати децата си в колеж и да живее охолен живот, Ани продължава да се сблъсква с ежедневни подигравки.
Още през 2011 г. в интервю за This Morning с Филип Скофийлд и Джени Фалконър, тя говори за това как хората често са особено жестоки с нея, заради начина, по който изглежда.
“Когато излизам от дома си, трябва да мисля какъв ще бъде денят ми и кой ще ме нападне днес. Всеки ден някой, който не ме познава, ме дразни. Подиграват ми се, а няма защо. Аз съм човек като всички останали”, разкрива тогава Ани.
Допълва, че се чувства благословена по различни начини от другите и е над чуждото мнение по въпроса, но отношението на околните към нея, се е отразило много зле на сина ѝ, тъй като хората не престават да се взират в гърдите ѝ.
Тя обяснява и как докато расте е била тормозена, че е носила сутиен толкова рано. “Не знам какъв размер бях. Просто бях голям. Единственото нещо, което си спомням за тези сутиени е, че бяха памучни и стърчаха като футболни топки. Още тогава разбрах, че съм различна.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Зрителите бесни на Билалов заради гавра с пенсионер в "Стани богат"

Михаил Билалов пак вдигна кръвното на зрителите с реакциите си спрямо един от скорошните си гости на стола на богатството. В случая там седна пенсионерът Методи Иванов от село Кошарево. “Той е пенсионер, който обича фолклора и от 1965 година насам не е пропускал кукерски фестивал. Никога не е напускал […]

Subscribe US Now