Появиха се СНИМКИ 18+ на Цвети от “Хелс Китчън”, дупето й се оказа впечатляващо

Рейтингът на кулинарното шоу “Хелс Китчън” безспорно скочи до небето с бисерите на най-забавната участничка Цвети. Реакциите й успяват да накарат дори шеф Виктор Ангелов да се усмихне, а директността й е оценена от зрителите. 

Появиха се много горещи снимки на врачанката, която не спестява какво мисли, на моменти прелива от енергия и направо опожарява обстановката и останалите участници. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Цвети ‍ (@milenova646)

Всички смятаха Цветито за невинно и незапознато с живота дете, още повече, защото е едва в 12 клас и дори не е била абитуриентка. Е, истината обаче ще се окаже друга, а Цветомира далеч по-разтропана, отколкото сме я мислили.
Доказателството за това са снимките й в социалните мрежи, на които тя е всичко друго, но не и “обърканото момиче” от “Хелс Китчън”. Визуалната разлика е толкова огромна, че ако не знаем, че това е именно Цветомира, няма да я познаем изобщо. 
Брюнетката има профил в инстаграм, който е пълен с нейни разголени снимки. Особено впечатлява дупето й, което има потенциала да стане световна звезда./ show.blitz.bg
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Цвети ‍ (@milenova646)

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Цвети ‍ (@milenova646)

Източник: blitz.bg
Next Post

Първият път, в който Приянка Чопра получава равно заплащане

Вече от няколко години Amazon се опитват да направят борбата между стрийминг платформите още по-ожесточена, инвестирайки ужасно много милиони в нови продукции. И тук дори не визираме само The Lord of the Rings: The Rings of Power, а и Citadel – шпионския трилър, продуциран от братята Русо. Само за него Amazon са похарчили над […]