Първият път, в който Приянка Чопра получава равно заплащане

Вече от няколко години Amazon се опитват да направят борбата между стрийминг платформите още по-ожесточена, инвестирайки ужасно много милиони в нови продукции.
И тук дори не визираме само The Lord of the Rings: The Rings of Power, а и Citadel – шпионския трилър, продуциран от братята Русо. Само за него Amazon са похарчили над 200 милиона долара.
В главните роли пък влизат Приянка Чопра и Ричард Мадън. И се оказва, че именно този филм е доста значим за актрисата. В разговор с изпълнителния директор на Amazon Studios Дженифър Салке преди фестивала South by Southwest Film Festival Чопра разкрива, че за първи път в кариерата си е получила равно заплащане.
Актрисата твърди, че винаги е полагала все толкова усилия и работа, колкото и екранните ѝ партньори, но винаги е получавала значително по-малко пари за от тях за ролите си. Чопра пояснява, че е в бранша от 22 години и зад гърба си има над 70 участия във филми и две в сериали, пише The Hollywood Reporter.
Едва сега обаче получава равно заплащане с актьора, който влиза в главната роля. И се чуди дали това е така, защото жена е на чело на стрийминг платформата и взима решенията. И дали ако повече жени бяха на подобни позиции и по-рано равното заплащане щеше да се случва често.
На което Салке отговаря, че не знае дали Приянка Чопра е щяла да получи точно толкова, колкото Мадън за Citadel, но пък е радостна, че може да работи с хора, които мислят извън рамката.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Снежана Макавеева заряза любовницата си и пак е сама

Не е тайна, че Снежана Макавеева, която изгря в хитовия сериал „Под прикритие”, а сега е сред участниците в „Сървайвър”, е бисексуална. Тя е имала връзки и с жени, и с мъже. През последните две години блондинката излизаше с дама от артистичните среди, която й се водеше гадже, но отскоро […]