Потрес! Сравниха Крисия с проститутка заради тази СНИМКА

Тийн звездата Крисия за пореден път шокира с начина, по който изглежда. Изпълнителката често експериментира с визията си, но това, което прави, определено не се харесва на феновете й, още повече пък, че тя отдавна не е създавала музика, с която всъщност преди време стана популярна.

Наскоро младата певица бе на екскурзия в Нидерландия, в частност в Хага, откъдето сподели селфи, което бързо взриви социалните мрежи. Последователите й са меко казано втрещени от промяната, която виждат.
Ето кой хвана Крисия за дупето и предизвика скандал в мрежата СНИМКА

Някои потребители побързаха да сравнят визията на Крисия с тази на Гери-Никол, но истината е, че двете нямат нищо общо. Но в един от коментарите младата изпълнителка директно е сравнена с проститутка.
Крисия избра нова професия, ето с какво се захвана СНИМКА
“Заприлича на проститутка, натам върви работата..! Гледам как се пъчи..ама няма покритие!”, пише потребителят. А в друг коментар се казва: “Щом почна с патешките джуки, значи и акълът й е колкота на патка!”/show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Krisiya Todorova (@krisiyat)

Гери-Никол е синоним на скандално и провокативно поведение, а Крисия дори не е активна певица. Това е едно от нещата, дразнещи феновете ѝ, които искат нова музика, клип и участия. На този етап обаче певицата не разкрива бъдещите си творчески планове.

Източник: blitz.bg
Next Post

Наталия Гуркова и Есил Дюран приковаха погледите на светско парти СНИМКИ

Наталия Гуркова се появи на светско парти в столицата, след като дълго време избягваше светлините на прожекторите и публичното внимание. Една от най-красивите ни Мис България, която прикова погледите със стилна рокля и ефектни бижута, бе придружавана не от новия си приятел, както пишат мнозина, а от своя добра приятелка – […]