Виктор Стоянов бесен: От „Ергенът“ ме излъгаха! Нито лев не получих и сега съм безработен

Половин година измина от края на излъчването на „Ергенът“ и за това време розовите облаци, върху които летеше Виктор Стоянов, са започнали да се разсейват.

Той вече е осъзнал, че това предаване не носи нищо повече от мимолетна слава, подобно на „Биг Брадър“ и много други риалити шоута.
Оказва се, че продуцентите на „Ергенът“ не са си изпълнили обещанието и не са платили нищо на Виктор за участието му като главен герой в техния проект. Самият той го призна.
„Не получих нито лев от „Ергенът“. Едно обещаваха, друго направиха. От това предаване не можеш да станеш богат, а само известен, и то за кратко“, разкрива 32-годишният бивш гребец.

Очевидно от предаването са му обещали някаква сума, която ще му преведат след края на излъчването на шоуто по БТВ, но не са си спазили думата. Виктор е категоричен, че ако днес трябва да решава, не би станал Ергенът, пише “Уикенд”. 
Завършилият НСА софиянец остана без работа заради „Ергенът“. Той напусна фитнес залата, където работеше, за да се отдаде на славата.
Нещата обаче не се развиха по план. Направи няколко реклами за немалко пари, но все още е без постоянна работа и на практика се води безработен. Тази финансова несигурност не е по вкуса му.
„Мислех, че ще започна някъде за постоянно, а то само реклами и рубрики, което не е сериозна работа. Вече съм на възраст, в която трябва да мисля за семейство. Как да го създам, когато съм безработен?!“, вайка се Виктор.
Той и продуцентите са преметнали всички зрители, защото по време на „Ергенът“ е имал гадже. Затова накрая не избра никоя и всичко свърши така безславно.
Виктор признава, че никога не е имал никакви чувства към нито една от участничките, особено пък към победителката Виктория Капитонова. Това поставя въпроса как така точно тя спечели формата и кой плати за това./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Кои са най-ослепителните тандеми майка-дъщеря

Когато говорим за двойки, най-често имаме предвид романтични половинки. Тандемите майка-дъщеря обаче също са силно дуо, което често привлича внимание. Не за друго, просто често се оказва, поне в света на известните, че момичетата наследяват не само красотата, но и таланта на майките си. Доказва ни го списъкът, който са направили от […]

Subscribe US Now