Рачков и Краси Радков се оляха в Слънчев бряг, туристи побесняха СНИМКА

Звездоманията явно е ударила яко Димитър Рачков и Краси Радков, става ясно от скорошна реакция на възмутени туристи, почивали на Слънчев бряг в края на август.

Двамата летуващи засекли в хотела си телевизионните звезди и буквално останали смаяни от поведението им. Дотолкова, че да дадат глас на гнева си.
Рачков се изпусна и издаде кога е сватбата на Ненчо Балабанов

Рачков и Радков се движели с общо 8 бодигарда, които се грижели непрекъснато за актьорите по време на престоя им край морето. Звездите били с половинките си няколко дни в хотела на първа линия, но явно го раздавали кралски особи, съдейки по реакциите на околните, пише “Марица”.
Краси Радков продължава да слабее, ето я причината СНИМКА
“Преди Рачков беше пич, но явно славата го е ударила лошо. Краси не си пада “звезделин”, явно Димитър му влияе лошо”, коментираха колеги на двамата. И допълниха, че Гацо Бацов, както е популярен още врачанинът, карал доскоро кола на старо за няколко хиляди лева./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ще се оженят ли най-накрая Кейти Пери и Орландо Блум

Зад гърба си Кейти Пери вече има цели шест студийни албума и четири световни турнета. Но освен на музиката, тя е все по-отдадена и на майчинството си. През 2020 г. на певицата и годеника ѝ Орландо Блум им се роди дъщеря, която кръстиха Дейзи. За да предприеме предизвикателството да стане […]

Subscribe US Now