Ще се оженят ли най-накрая Кейти Пери и Орландо Блум

Зад гърба си Кейти Пери вече има цели шест студийни албума и четири световни турнета. Но освен на музиката, тя е все по-отдадена и на майчинството си.
През 2020 г. на певицата и годеника ѝ Орландо Блум им се роди дъщеря, която кръстиха Дейзи. За да предприеме предизвикателството да стане майка, Кейти Пери признава, че първо е искала да работи върху себе си, така че да стане своята собствена най-добра версия. “Бях нервна за някои неща от миналото си и исках някак да изчистя това”, разкрива тя.
И освен че в крайна сметка променя изцяло енергията и настройката си в положителна посока, тя и Орландо Блум са били еднакво силно убедени, че им е дошло времето да имат деца. За родителството Кейти Пери споделя, че това е едно от любимите ѝ неща, които е правила. “Най-добрата работа, най-удовлетворяващата, най-добрата любов.”
Звучи сякаш Кейти и Орландо са съвсем погълнати и като омагьосани от дъщеричката си и не бихме ги упрекнали за това, разбира се. Но в цялата тази очарователна картина сякаш ни липсва едно нещо. Сватбата, естествено. Събитието, което и ние, както и те самите, сигурни сме, очакват с нетърпение. Все пак, годежът им беше преди вече цели три години.
Отвсякъде си е време за следващата стъпка, струва ни се. И добрата новина идва от самата Кейти – сватба ще има и тя е в процес на планиране. Това обяви тя при гостуването си в шоуто на Дрю Баримор на 14 септември, пише E! News. В разговора им певицата разкрива и някои подробности.
Като например тази, че планът е в действие, но най-трудно им е да изберат мястото. А то очевидно е важно, защото идеята за сватбата е да бъде едно голямо празненство – хем забавно, хем екзотично. Хм… дали пък Кейти и Орландо не си мечтаят да си кажат заветното “да” на някой тропически остров? Би било прекрасно.
Остава ни да им пожелаем леко да организират сватбата си точно по начина, по който са си я представяли и то съвсем скоро, каквото е и желанието на Кейти Пери.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ненчо Балабанов удари кьоравото, прибира 10 бона за...

Лятото е към края си и вече дори си задаваме въпроса къде ще празнуваме Нова година. По-предвидливите си правят планове и резервации още през септември, поради което и отдавна ни заливат рекламни предложения за празничния купон в края на годината. Едно от най-промотираните предложения е за Ненчо Балабанов, който ще забавлява гостите в хотел […]