Как реагира Брад Пит на острите нападки на сина си Пакс

Очаквано Брад Пит “не реагира” по никакъв начин на скорошните заглавия за това, че синът му Пакс Джоли-Пит го нарича “дупка от световна класа” в публикация в социалните мрежи преди години.
Въпреки че се появи информация, според която се твърди, че Пит смята ситуацията за “потискаща” и “разочароваща”, източник, близък до актьора, настоява, че нищо не може да бъде по-далеч от истината.
“Просто е жалко, че хората продължават да се опитват да въвличат децата в нещата”, каза вътрешният човек пред Page Six.
“Изминаха дълги седем години и е жалко, когато хората ненужно повдигат въпроси от толкова далечно минало … и не вземат под внимание въздействието, което има върху цялото семейство.”
Източникът добавя, че Пит не е споменавал и дума за децата си в медиите покрай развода си през 2016 г. с Анджелина Джоли или продължаващата им битка за попечителство. И той ще продължава да мълчи.
Коментарите на източника пред изданието идват малко след като се появи скрийншот на публикация от 2020 г. с остри нападки на Пакс Джоли-Пит към баща му Брад Пит от предполагаемия личен акаунт на момчето в Instagram. Въпросният пост се разпространени онлайн с шеметна скорост. 
И макар достоверността на тази публикация да е неясна, не можем да не обърнем внимание на факта, че преди дни 18-годишната Захара скри фамилията на актьора при представянето си в колежа, което е ясен показал за отношението на децата (поне на някои от тях) на актьора към него.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Наша певица откри биологичната си майка след 25 години, оказа се... ВИДЕО

Тази Коледа ще бъде особено специална за певицата Светла Иванова, която търси и откри своите биологични родители след цели 25 години. Семейството, което я отглежда, си отива от този свят и така срещата с биологичните родители се превръща в реалност. Всеки един ден на Светла започва със сутрешна медитация и благодарност за […]

Subscribe US Now