Големите новини на бившето гадже на Нина Добрев

Семейството на Иън Сомърхолдър и Ники Рийд се разраства. В понеделник, 9 януари, двойката обяви, че очаква второто си бебе в акаунтите си в Instagram, пише People.
44-годишният актьор от “Дневниците на вампира” сподели снимка на 34-годишната Рийд, която държи дъщеря им Бодхи Солейл с една ръка, докато гали наедрелия си корем с другата.
“Всичко, което някога съм искал още от времето, когато бях малко момче, беше да имам голямо семейство. Благодаря ти, Ник, че ми направи този подарък. Започваме втори кръг. Благодаря, благодаря на този невероятен човек за дара на живота и любовта, за това, че беше най-невероятната майка и работи толкова усилено, за да сбъдваш мечти. Когато правех тази снимка, не можех да повярвам какво виждам през този визьор. Няма нищо по-красиво”, пише актьорът под снимката, като моли фенове си да им изпращат своята позитивност.
“2023 – година на мечти и молитви точно за този момент. Толкова много любов. Какъв подарък”, започва поста си Ники Рийд.
Двойката, която сключи брак през април 2015 г., посрещнаха на бял свят първородното си дете Бодхи през юли 2017 г. Двамата обявиха, че очакват бебе само няколко месеца преди това. Иън Сомърхолдър и Ники Рийд се опитват да държат дъщеря си далеч от светлината на прожекторите. Не крият обаче, че искат тя да расте в спокойна среда. Това е причината семейството в момента да живее във ферма. Те описват селския си начин на живот като истинска “магия”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какви са отношения в триъгълника Джулия Фокс - Кание Уест - Ким Кардашиян

В триъгълника, заформен от Джулия Фокс, Кание Уест и Ким Кардашиян, винаги е било интересно. Нищо че не е съвсем по класически любовен. И въпреки че рапърът вече не излиза с нито една от двете жени, явно има още какво да се каже за отношенията между тримата. Джулия Фокс и […]