Готов ли е да има деца Бруклин Бекъм

Бруклин Бекъм може и да е само на 23 години, но вече е семеен мъж. През април той и Никола Пелц се ожениха и в момента е съвсем естествено разговорите за разширяване на семейството да са на дневен ред.
Бруклин Бекъм споделя, че през годините е научил много от баща си Дейвид Бекъм и го взема за пример в живота си. А преди е бил дори и негово модно вдъхновение.
“Обичам стила на баща ми”, казва той и признава, че се е случвало да му взима на заем дрехите. По-късно вече обаче синът си създава свой стил, малко скейтърски – широки дънки и тениска.
Бруклин Бекъм разкрива и още нещо, по което иска да прилича на баща си. Издаваме, че е свързано с плановете му с Никола Пелц да разширят семейството си. А именно – младият футболист е вече на сто процента готов да има деца.
“Винаги съм искал да имам куп деца наоколо. Това е нещо, което наистина искам да направя. А баща ми е бил млад, когато се раждам, на 23. И аз съм на 23. Винаги съм искал да бъда млад баща.”
Пред People, в чието издание, посветено на “Най-сексапилния мъж”, е включен, Бруклин Бекъм споделя както за семейните планове, така и малко повече и за семейните моменти, които го правят щастлив.
Семейството на Никола Пелц живее във Флорида, неговото пък във Великобритания, но младата двойка си създава собствен живот в Лос Анджелис. Освен вкъщи, Бруклин Бекъм и Никола Пелц си организират по-специални вечери и навън на ресторант.
“В момента наистина обичам да правя прясна домашна паста. Готвя за Никола”, споделя Бруклин. Спокойните си уютни вечери у дома те прекарват и просто като гледат телевизия, лежейки в леглото заедно с кучетата си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Изабел Гулар - секси или вулгарна

Че бразилският модел Изабел Гулар е страшно секси, няма съмнение. Тъкмо когато си мислим, че сме я видели в най-провокативния ѝ вид и вече няма с какво да ни изненада, тя публикува нова гореща снимка или видео, което ни оставя без думи. Точно такова е и последното ѝ в Instagram. На […]