Изабел Гулар – секси или вулгарна

Че бразилският модел Изабел Гулар е страшно секси, няма съмнение. Тъкмо когато си мислим, че сме я видели в най-провокативния ѝ вид и вече няма с какво да ни изненада, тя публикува нова гореща снимка или видео, което ни оставя без думи.
Точно такова е и последното ѝ в Instagram. На него виждаме как в еротично бельо половинката на Кевин Трап влиза в ролята на “строга господарка”.
“Никога не е твърде късно за Хелоуин. Коя съм аз? Назовете името ми”, пише под провокативното видео бразилският модел.
Вместо да “назовават” името ѝ обаче, голяма част от феновете ѝ всъщност изразиха възмущението си към публикацията.
Някои написаха, че Изабел Гулар бърка Instagram с OnlyFans, а други не пропуснаха да я нарекат “вулгарна” и “стрийптизьорка”.
Трети дори стигнаха дотам с коментарите, че определиха снимките и клипчето ѝ като “порно съдържание” и подчертаха, че бразилският модел вече тотално е преминала границата на благоприличието. Много от последователите ѝ споделиха, че престават да я следват, защото е прекалила.
За момента не изглежда, че на Изабел Гулар ѝ пука особено, защото не е свалила нито снимките, нито видеото, където демонстрира перфектните си форми по еротично бельо. Лично ние не виждаме особена разлика, защото истината е, че профилът на половинката на Кевин Трап изобилства от провокативни снимки, на повечето от които тя демонстрира съвършеното си дупе.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато замерят Чарлз с яйца

Последните седмици са доста активни за крал Чарлз, който пътува из цяла Великобритания, за да участва в местни инициативи и да се среща лице в лице с поданиците си. Днес беше първият ден от посещението му в Йоркшир и град Йорк. По обяд в града той откри първата статуя на […]