Софи Маринова хвърли страшна бомба: Синът й Лоренцо ще се жени СНИМКА

Софи Маринова хвърли страшна бомба по време на гостуването си в “Шоуто на Цитиридис”. Оказа се, че синът й Лоренцо ще се жени, а тя е много горда от този факт. 

Ромският славей е завела бъдещата си снаха на нейни разноски в Дубай, за да се опознаят по-добре. Там Лоренцо е решил да падне на колене и да поиска да се оженят. 
Софи призна, че е заминала в Дубай сама и е прекарала една седмица в уединение, с след това една седмица в компанията на сина си и неговата приятелка Мария. 

“На 8-ми март се върнах в България, понеже преди това 2 седмици бях в Дубай! На 8-ми март бях сред много фенове и приятели и си прекарах страхотно! В Дубай първата седмица бях сама. Исках да си почина. За четвърти или пети път ходя сама там. Втората седмица дойде Лоренцо с приятелката си. Тя ще му жена”, побърза да се похвали етрополската звезда. 
И добави: “Взехме си частно сафари с него и Мария. Те се познават от малки. Той й предложи брак на частното сафари. След това той само ми звъни й казва: Мамо, искам си годеж, ама цигански, с музика! С ядене и пиене!”./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Новата водеща на Гала лъсна във филм с Куката, Рачков и Любо Нейков СНИМКИ

Новата ководеща в „На кафе” Елизабет Методиева жъне успехи не само на малкия екран. Красивата брюнетка, която е последното попълнение в екипа на Гала, може да се похвали и с първа сериозна роля в киното- в най-новия български филм „Чалга”. Лентата е под режисурата на Мариан Вълев-Куката, а в нея участват […]