Джей Ло изкушава само по бельо

Това, че е на 54 години и е щастливо омъжена, по никакъв начин не пречи на Дженифър Лопес да радва своите фенове с предизвикателни снимки по бански. Още повече, че има основателна причина да го прави – не просто за провокация, а за да рекламира своята нова колекция бельо, създадена в партньорство с марката Intimissimi.
Певицата и актриса публикува в профила си в Instagram, на които я виждаме в близък план с оскъдното, секси бельо, излъчваща самоувереност както винаги. Че притежава перфектни форми, за които и много по-млади жени могат да й завидят, дори няма нужда до коментираме.
“Това съм аз…сега” е името на колекция, а моделите, които Джей Ло показа в своя профил, са в нежни цветове с много блясък – едновременно женствени и много секси.
На други кадри виждаме певицата да позира с предизвикателни черни модели като фатална изкусителка, която камерата просто обожава.
Това не е първият път, в който виждаме Дженифър Лопес като модел на бельо и сме категорични, че и тази роля много й отива. А Бен Афлек явно няма нищо против подобни кадри, които са преди всичко професионален ангажимент, и сме сигурни, че отново се гордее с прекрасната си съпруга.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Изненада: Иван Лечев имал връзка с Лили Иванова и...

Треньорът от “Гласът на България” Иван Лечев има период от живота си, за който говори много рядко. Музикантът не се връща към него, а в интервюта отговоря на въпросите за тези години съвсем кратко. Става въпрос за времето, в което той е имал не само професионални, но и лични отношения с примата […]