Джулиана Гани налази Силвър, той я сравни с порно звезда ВИДЕО 18+

Силиконката Джулиана Гани няма спирачка. Този път полуголата пловдивчанка скочи в обятията на изпълнителя Силвър. 

Блондинката демонстрира фриволно поведение с музиканта, без значение, че е щастливо обвързана. 
Силвър се завърна ударно след музикално затишие откъм самостоятелни парчета. Силвестър Матеев, както е цялото име на изпълнителя, представи нов проект, с който успя да провокира меломаните.

Песента даде заявка да стане едно от любимите парчета на лято 2022. Силвър и този път е автор на текста, музиката и аранжимента.
Парчето е с две заглавия, като едното е посветено на световната порно звезда Миа Халифа. Случайно или не главната роля във видеото към песента е отредена на Джулиана Гани.
Скандалната моделка гордо развява силикон около хитмейкъра, докато той пее: “Гадже кириз, стъпва като мис…”. По всичко личи, че Джулката е оставила зад гърба си любовните драми и скандали и е продължила напред.

Припомняме, че Джулиана официално се раздели с мъжа си Илиян Найденов преди месеци, след като разкри пред всички аферата му с друга жена, а малко след това тя се хвана с известен болярин с неясно поприще.
Риалити звездата трябваше бързо да преглътне разочарованието и обидата и да се вземе в ръце. Явно наистина е успяла да го направи. Близки на Джулката потвърдиха, че тя продължава да “вади хляба си”, като се снима тук-там къде по бельо, къде без./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Кражба: Лили Иванова отмъкна едно от доверените лица на Дичо и то под носа му СНИМКИ

Лили Иванова е отмъкнала китариста на по-младия си колега Дичо, пише „Телеграф“. „Репетициите започнаха! Новият член на LI ORCHESTRA – Иван Йорданов – Чери! Специални благодарности на Нов български университет и Георги Текев за гостоприемството!“, написа примата към последните си снимки, качени в социалните мрежи.  Почитателите на певицата, които следят […]