Кая Гербер отказва да изпрати лятото

Ноември може и да вече тук, но това не спира Кая Гербер да носи летните си дрехи. Което е разбираемо – от една страна настоящата есен е толкова топла, пък от друга, моделът живее в Лос Анджелис.
Ето защо, във вторник, когато всички се надпреварваха да споделят костюмите си за Хелоуин, Кая се дистанцира от празничните трепети и публикува в социалните мрежи едно съвсем различно селфи. На него виждаме Гербер облечена в прозрачена сива лятна дреха.
Тя е огряна от слънчевите лъчи, на които явно се наслаждава, прокарвайки небрежно ръка през свободно спуснатата си коса – и ни кара и ние да закопнеем за топлото време.
Към семплото облекло Кая е прибавила единствено голяма сива кожена чанта на модната марка Celine.
През уикенда Кая Гербер, заедно с половинката си Остин Бътлър, присъства на годишно хелоуинско парти, организирано от баща си Ранде Гербер. Двамат бяха облечени като Анди Уорхол и неговата муза – моделът и актрисата от 60-те години Иди Седжуик.
Според InStyle визиите им пресъздоха достоверно тоалетите на професионалното дуо на филмовия фестивал в Ню Йорк през 1965 г.
Разбира се, родителите на Кая Гербер – Ранде и Синди Крауфорд също присъстваха на събитието, облечени като Дани Зуко и Санди Олсън от филма “Брилянтин”. На събитието се появиха още Парис Хилтън, Джъстин Бийбър, Меган Фокс, Machine Gun Kelly и много други звезди.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Веско Маринов призна за Алла Пугачова: Дължа й...

Веселин Маринов предпочита да говори повече за музиката, отколкото за онова, което се случва в личния му живот, но понякога двете са толкова преплетени, че е невъзможно да се разделят. Това стана ясно и от скорошно култово признание, което големият ни певец направи в тв интервю. Поводът, разбира се, е […]