Калин Сърменов се появи на неочаквано място СНИМКИ

Директорът на Сатирата Калин Сърменов се появи на изненадващо място рано сутринта и прикова всички погледи. И всички очевидци е побутваха и чудеха какво прави там. 

Фотограф на агенция БЛИЦ успя да улови Сърменов на тайното място, на което се появи тази сутрин. 
Той бе изненадващ гост на откриването на нова детска градина в столицата. Неговата поява внесе радост и вълнение сред поканените родители и деца.

Снимки: Георги КОЛЕВ
Причината за участието на Сърменов на това събитие вероятно е свързана с навършването на 4 години на най-малката му дъщеричка, която вероятно ще посещава новата детска градина. Вероятно Калин е успял да се дореди за място в новата градина и всяка сутрин ще води малката си дъщеричка да си играе с останалите деца. 
Откриването на новата детска градина беше радостен и важен момент за децата и техните родители. Тя предоставя много възможности за развитие и забавление, като се стреми да създаде комфортна и образователна среда за децата.

Калин Сърменов, известен с ролите си в телевизионни сериали и филми, е със сигурност един от най-обичаните български актьори. Той съчетава талант, професионализъм и забавен хумор в своите изпълнения, което го прави изключително популярен сред публиката.
Присъствието на Сърменов на откриването на новата детска градина беше приятно изненада за всички присъстващи. С актьора се срещнаха заслужени почитатели, които не отпуснаха възможността да се снимат с него и да се насладят на неговата компания.

Няма съмнение, че най-малката дъщеричка на Калин Сърменов има късмета да има толкова грижлив и внимателен баща, който го подкрепя в нейното развитие и образование. Присъствието му на откриването на новата детска градина подчерта това и демонстрира ангажимента му към нея и към развитието на децата като цяло.
Откриването на нова детска градина в столицата, с участието на Калин Сърменов, се превърна в незабравимо събитие за всички присъстващи. То отрази значимостта на важността на образованието и доброто развитие на децата./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ситнилска имала съучастник в "Игри на волята", повлича още един участник със себе си

Шампионката Албена Ситнилска е първата дисквалифицирана жена от “Игри на волята”, след като продукцията я хванаха, че е вкарала телефон във формата и поддържа връзка с реалния свят.  Нейните съотборници са потресени от случилото се, а тя е напът да повлече със себе си още една от дамите. Ситнилска разкри истинската […]

Subscribe US Now