Гръм в рая: Поредният богаташ би шута на Алисия, а тя хукна пак по…

Черни облаци са надвиснали над певицата Алисия, която отново остана без мъж, съскат нейни колежки. Богатото гадже, което я издържаше повече от две години, вече не е на хоризонта. 

Източници на БЛИЦ издадоха, че богатият и желан ерген Симеон Филипов е бил шута на по-старата от него Алисия. Двамата са изживели неповторим романс, но в крайна сметка е видял що за стока е жената до него и е решил да не продължават като семейство. 
Това обяснява изненадващото решение на певицата от Вакарел да хукне отново по участия и да запълни графика си до краен предел. Докато беше гадже с Филипов, тя ходеше на подбрани клубни изяви за имидж, но сега го е закъсала за пари. 

Именно затова се е навила да участва и в “Като две капки вода”, тъй като й предложили солиден хонорар, а същевременно ще поддържа имиджа си на звезда. Друг е въпросът, че от всички обявени участници специалисти залагат най-малко на нея. Според тях, Алисия ще бъде излагацията на сезона и като нищо да съсипе имиджа, който е градила досега.
30-годишният бизнесмен Симеон беше заслепен от любов по Ася, както е истинското име на певицата. Преди година й подари много скъп автомобил, но не става ясно дали си го е прибрал след края на отношенията им./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now