Завръщането на принц Хари

На 8 септември се навърша точно една година от смъртта на Елизабет Втора. За момента няма предвидени официални прояви по този повод, като крал Чарлз и Камила възнамеряват да прекарат деня в двореца Балморал, където почина кралицата.
По същото време принц Хари също ще бъде във Великобритания. Причината за пътуването му до родината обаче не е годишнината от смъртта на баба му, а негов ангажимент. Той ще присъства на годишните награди WellChild.
Благотворителната организация подпомага тежко болни деца, а Хари е неин патрон от 15 години. Това е една от малкото официални роли, свързани с кралското семейство, които той запази, откакто се оттегли като работещ негов член през 2020 г.
“В продължение на почти 20 години WellChild променя живота на децата и младите хора в Обединеното кралство, като им предоставя грижи с приоритет за физическото, психическото и емоционалното благополучие на тези хора и техните семейства”, се казва в официалното изявление на принца.
Той е присъствал на цели 11 церемонии по раздаването на награди на най-вдъхновяващите деца между 6 и 8 годинки, а на две от тях е придружен от съпругата си Меган Маркъл – през 2018 г. и 2019 г., пишат People.
Не е ясно дали Хари ще се срещне с някои членове на семейството си по време на престоя си във Великобритания. Нито дали по някакъв начин ще се свърже с баща си или отбележи годишнината от смъртта на Елизабет Втора.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Блейк Лайвли в 21 факта

Днес, 25 август, рожден ден празнува американската актриса Блейк Лайвли. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now