Колко добре изглежда Марта Стюарт на 81

Марта Стюарт е доста популярна в щатите. По нашите ширини може и да не ни е толкова позната, но това е просто защото едва ли гледаме американска телевизия. В САЩ е много разпознаваема, защото все пак е успешна бизнесдама, писателка и телевизионна личност. Освен това е доста любопитно да я видим колко невероятно изглежда предвид факта, че е вече на 81 години.
В социалните си мрежи Марта Стюарт се похвали с няколко селфита, на които показва колко добре изглежда. Докато е във фризьорския салон тя показва снимки на лицето си в близък план, като изтъква, че изобщо не ги е обработвала, а върху себе си не е правила никакви пластични корекции.
На първата снимка се вижда, че Марта Стюарт е с грим на лицето, но в Instagram се хвали, че кожата ѝ изглежда страхотно. Бизнесдамата уточнява, че не си е правила повдигащи процедури на лицето и през целия си живот е имала хубава кожа.
Освен това тя не крие, че тайната ѝ да изглежда толкова добре на 81 години е съчетание от диета, упражнения и третиране на лицето с правилната козметика, пише Daily Mail.
В коментарите обаче мненията за външния вид на Марта Стюарт са двуполюсни. Докато едната част от хората са съгласни, че тя изглежда прекрасно за годините си и ѝ се доверяват, че не е коригирала лицето си, то другата част изобщо не мислят, че кожата ѝ е била пощадена от пластични намеси.
“Аз съм твоят най-голям фен, Марта, но наистина имаш първокласен хирург и грижа за кожата”, гласи един от коментарите, чийто автор също призовава известните личности да бъдат по-искрени, когато показват как изглеждат.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Маданска пак отряза Венелин Петков, той я моли за...

Сагата между Николета Маданска и Венелин Петков продължава с пълна сила, въпреки че журналистката отдавна е взела нещата в свои ръце и е продължила живота си.  Бившият шеф на новините в bTV явно е видял какво е изгубил в лицето на блондинката, която му роди и две деца, и я […]