Ивка Бейбе е съсипана след жестокия хейт! Получила обаждане от майка си и… ВИДЕО

Инфлуенсърката Ивка Бейбе реагира на хейта, който се изля срещу нея заради тунингования си балкон. Повод за лавината от саркастични мнения се оказа снимка на водещата от чалготека в столичния Студентски град, на която позира с група младежи. 

Ивка е на преден план с потник, който едва побира силиконовите й гърди, чиято форма не изглежда кой знае колко сполучлива.
“Рядко коментари са ме карали да се чувствам зле и са ме тормозили, но в случая обаче се случи така че се разстроих и то, защото майка ми се обади и ме пита – защо всички се подиграват на детето ми”, казва Ивка Бейбе. 
 

@ivkabeibe
🙂
♬ original sound – Ivka Beibe ®

Противно на коментарите за бюста й, тя заявява, че много си го харесва и подигравателните снимки се дължали на лошо облекло, а не на некадърен хирург. “Много болка съм изтърпяла, за да ги имам”, казва още инфлуенсърктата. 
Освен това Ивка Бейбе публикува снимка с ромския славей Азис и провокативен текст към нея: “Каза, че ми ги харесва”. Постът бе посрещнат с въодушевление от Галена, която се обърна към Ивка Бейбе с думите: “Покажи ги като хората”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Това ли е новата жена в живота на Кевин Костнър

Зрелищният развод на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнър остави горчив вкус в милионите му почитатели. Междувременно проблемите в една от най-големите продукции, в които играе той в последните години – сериалът Yellowstone, допълнително усложниха живота му. На този фон не липсваха предположения има ли нова жена до 68-годишния актьор и, […]

Subscribe US Now