Това ли е новата жена в живота на Кевин Костнър

Зрелищният развод на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнър остави горчив вкус в милионите му почитатели. Междувременно проблемите в една от най-големите продукции, в които играе той в последните години – сериалът Yellowstone, допълнително усложниха живота му.
На този фон не липсваха предположения има ли нова жена до 68-годишния актьор и, ако има, коя е тя. Твърденията за Рийз Уидърспун се оказаха преувеличени, затова пък нови снимки свидетелстват за възможна връзка с Джуъл.
Двамата се оказаха по едно и също време на остров Некер, част от Британските Вирджински острови, където 49-годишната певица организираше събитие за набиране на средства за фондацията си Inspiring Children Foundation.
Самото събитие минава под патронажа на Ричард Брансън, който го подкрепя за поредна година. На някои от снимките, направени от светския сайт TMZ, се вижда как Костнър е прегърнал Джуъл. Самата тя сподели кадри в профила си в Instagram заедно с актьора.
Костнър финализира развода си с Кристин Баумгартнър през септември тази година. Джуъл е разведена са Тай Мъри, състезател по родео, от когото има 13-годишен син.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Неочакваното признание на Джулия Робъртс

През последните седмици медийното внимание към Джулия Робъртс е доста засилено. Причината – излизането на новия филм с нейно участие – Leave the World Behind, който вече може да гледаме в Netflix и у нас. Покрай премиерата актрисата направи няколко публични изяви и интервюта, едно от които е в скорошното […]

Subscribe US Now