По случай рождения ден на Шарлот – нова снимка от Кейт Мидълтън

След като стана ясно, че Кейт Мидълтън обработва с фотошоп снимките, които публикува на официалния профил на принца и принцесата на Уелс, всички имат едно наум, когато в някоя от новите публикации като фотограф е посочена именно тя.
Затова и много от последователите на профила не бяха сигурни дали за рождения ден на Луис на 23 април ще получат обичайната снимка на принца, дело на майка му – с годините Кейт наложи като традиция сама да прави портрети на децата си по случай рождените им дни.
Е, снимка на принц Луис имаше. А днес, 2 май, получаваме и нова снимка на принцеса Шарлот, която навършва девет години. “Честит рожден ден, принцеса Шарлот! Благодарим на всички за милите пожелания днес”, гласи текстът към фотографията.
Малката принцеса е гледа усмихната към обектива на майка си, като впечатление ни прави много дългата й коса, както и цветовете, в които я виждаме напоследък – тъмносиньо и винено червено.
С портрета на принцеса Шарлот принц Уилям и Кейт Мидълтън продължават традицията да публикуват нова снимка на всяко от децата си по случай рождените им дни. Тя започна още с първия рожден ден на вече 10-годишния принц Джордж, припомнят People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кой е най-добре ухаещият град в Европа

Когато си представяме световен мегаполис, обикновено идеята ни за миризма е свързана с купищата боклук, който произвежда, и с всевъзможните зловония, които са резултат от различни човешки дейности. Оказва се обаче, че има големи градове, които не смърдят, а ухаят. А най-приятно ухаещият град в Европа се оказва столица на […]

Subscribe US Now