Надя Иванова се завръща в БНТ, става водеща на… СНИМКА

От 13 февруари, понеделник, сутрешното лайфстайл предаване “100% будни” на БНТ ще има нова водеща – актрисата Надя Иванова, която зрителите на обществената телевизия познават добре и от емблематичното светско шоу “Елит”.

Всеки делничен ден от 9:20 ч. до 11:00 ч. по БНТ 1 Надя Иванова и Стефан А. Щерев ще се грижат да бъдем „100% будни“ със завладяващи рубрики, полезни идеи и любопитни дискусии в сферата на науката, културата, медицината, здравословния начин на живот, развлеченията и други.
Надя Иванова разкри: Очаквам момченце и не се виждам в ролята на булка!

“Много съм щастлива, че се завръщам в БНТ, при това като водеща на едно от любимите ми предавания! Екипът на “100% будни” е страхотен и благодаря на всички за топлото посрещане! Знам, че зрителите много обичат Мария Андонова – давам си сметка, че раздялата с нея е трудна – аз няма да се опитвам да я заместя, а ще се постарая да внеса друга светлина”, споделя Надя Иванова.
“На всеки път идва краят, на всеки изгрев – залезът и след зимата идва пролетта. Посрещаме Надя Иванова като Нова година – с обещание, пожелание и радост! Целият екип на предаването я очаква с нетърпение! Започваме с Надежда!”, добавя и Стефан А. Щерев.
Надя Иванова завършва Националната академия за театрално и филмово изкуство „Кръстьо Сарафов“ в класа на Стефан Данаилов. Става водеща на предаването за актуални новини от шоубизнеса в България и по света „Елит“ по Българската национална телевизия, когато е студентка втори курс. Участва в редица телевизионни сериали и театрални постановки./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Анелия се пусна на ски пистата и най-накрая призна: Обичана съм! СНИМКА

Поп фолк звездата Анелия май вече наистина е щастлива, каквото си мечтаеше да й се случи от години, след като бе доста разочарована в любовта. Изпълнителката е във вихъра на емоциите на ски пистата, където е заедно с любимия си – бизнесменът Любомир Захаринов. Двамата си спретнаха романтична ваканция в […]

Subscribe US Now