Испанката, за която всички говорят

Съвсем нормално е днес всички още да говорят за големия финал на световното първенство по футбол за жени, защото емоциите още са налице.
Дженифър Ермосо успя да помогне на своите сънароднички да достигнат до спечелването на трофея, но името ѝ обикаля из социалните мрежи поради малко по-различни причини.
Първата е един неприличен жест, който испанката отправи към своята опонентка на финала Клоуи Кели. Камерите уловиха как Ермосо, докато е на земята, показва среден пръст на Кели. Жест, който не е ясно от какво точно е провокиран, но осъден от доста хора в социалните мрежи като неприемлив и грозен.
Самата Дженифър Ермосо обаче попадна в още по-странна ситуация след мача. По време на награждаването на Испания футболистката получи златния си медал от президента на FIFA Джани Инфантино и след това се отправи към Луис Рубиалес, за да получи още поздравления.
Президентът на Испанската кралска футболна федерация обаче реши не само да окуражи Ермосо, която пропусна дузпа във финала, с думи, а доста изненадващо я сграбчи и целуна по устата. Към момента не е ясно какво е провокирало действията на Рубиалес, но те бяха посрещнати негативно в социалните мрежи.
По време на живо излъчване в Instagram, самата Дженифър Ермосо заяви, че случилото се не ѝ е харесало, но не е можела да направи нищо, пише Sky News Australia.
Малко по-късно обаче футболистката отстъпи от позицията си и заяви, че това е бил спонтанен и взаимен жест на изразяване на радостта от спечелването на световното първенство по футбол за жени. 
Въпреки това някои испански журналисти остават на мнението, че действията на президента на Испанската кралска футболна федерация са недопустими. “Не си спомням да съм видяла как Рубиалес държи Карвахал, Марко Асенсио или Педри за лицето и да ги целува, когато спечелиха Лигата на нациите”, казва журналиста Дани Гаридо пред радио La Ser.
Реакцията на Луис Рубиалес за случилото се и отзвука от него пък бе доста странна. Пред Radio MARCA той заяви, че идиоти има навсякъде. “Когато двама души имат маловажен жест на обич, не можем да слушаме идиотизмът”, допълва още той.
От предаване на живо в Instagram в профила на Салма Парауельо, пък става ясно, че в съблекалнята странните изказвания на Рубиалес са продължили. Той е заявил, че федерацията ще поеме разноските по празненствата на дамите в Ибиса, а там всички ще могат да отпразнуват сватбата им с Дженифър Ермосо.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо актриста от "Монахинята" съди Warner Bros.

Франчайзът на “Заклинанието” със сигурност е един от най-успешните в хорър жанра. Като доказателство за това е, че като част от него има няколко филма и персонажи, които са лесно разпознаваеми. През 2018 г. например умряхме от ужас по кината благодарение на “Монахинята”, а само след няколко седмици упражнението ще се повтори, […]

Subscribe US Now