Трикът, който Кейт Мидълтън извади от ръкава си

Ако има нещо сигурно откакто крал Чарлз се възкачи на престола, то е, че Кейт Мидълтън все повече се държи като бъдеща кралица. С по-обрано поведение, по-царствена осанка и винаги привличаща погледите, тя успява винаги да е в центъра на вниманието.
Кейт разполага с богат набор от средства, с които да постигне това, като най-често го прави с помощта на избора на тоалет. Затова и не се учудихме, когато по време на визитата на корейския президент и съпругата му в Лондон всички отново гледаха само принцесата на Уелс.
Кейт беше избрала тоалет в огнен цвят – като започнем от шапката, минем през палтото и роклята на любимия й бранд Catherine Walker и стигнем до обувките на висок ток Gianvito Rossi.
Бижутата й бяха сапфири, с което пък трябваше да допълни планираната си символична визия. Защото според кралските анализатори Кейт Мидълтън е била облечена в цветовете на знамето на Южна Корея.
На нас по-скоро ни се струва, че този път принцесата на Уелс е прибегнала до трика на покойната Елизабет Втора. Кралицата винаги избираше тоалет в ярък цвят, когато ще бъде заобиколена от голяма група хора, за да се отличава.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Оряшкова призна след "Игрите": Мина време, вече мога да кажа цялата истина

Мария Оряшкова, която е и десеткратна европейска и шесткратна световна шампионка по самбо, призна цялата истина за участието си в риалити шоуто. “Храна допълнително не получваме, нито спим по хотели, както се говори и коментира, когато сме на територията, която са нарекли Дивата река”, заяви наскоро спортистката. Мария Оряшкова взе […]

Subscribe US Now