Бившият на Джулиана Гани заби яка мацка, не е за вярване коя е тя СНИМКИ

И Илиян Найденов не си ближе раните в някой ъгъл след гръмката раздяла с Джулиана Гани, която в последните месеци се носи на крилете на любовта с новия си избраник.

Фитнес инструкторът, в чийто профил доскоро можеха да се видят предимно снимки на сина му Давид, откри новата си половинка, която е не по-малко апетитна от бившата.
Ето го новия на Джулиана Гани, двамата се… СНИМКИ
Става дума за инфлуенсърката Теди Цветкова, която мнозина познават от сериала “София ден и нощ”.

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Теди Цветкова (@teddy_tsvetkova)

Според публично тиражирани информации двамата са били на почивка заедно в края на миналата година. Но за разлика от Джулката, която не спира да залива профила си с люобвни кадри, Найденов предпочита да пази личния си живот в тайна, доколкото може.
В скорошни сторита Илиян Найденов потвърди, че с Теди Цветкова са заедно от половин година. Само че добави, че няма как да не е така, тъй като работят заедно – тя е маркетинг мениджър на фирмата му. И побърза да поясни, че във фирмата има още около 20 жени, с които също хората могат да го виждат от време на време. 
Бившият на Джулиана Гани показа новата… СНИМКИ
И все пак – да, двамата са заедно, по какъв начин – ще стане ясно. За личните си отношения все още не са обелили и дума, но както добре знаем – в публичното пространство тайните рядко остават такива дълго време./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от I L I Y A N – N A Y D E N O V (@naydenov.fitness)

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Бойко Кръстанов помага на Украйна, а Въргала на Левски с... СНИМКИ

Любимецът на младото поколение Бойко Кръстанов показа, че има състрадателна душа и че случващото се в момента в света, покрай военния конфликт между Украйна и Русия, не му е никак безразличен. Нещо повече – звездата от “Съни бийч” приема много присърце ситуацията, затова е решил да помогне. За целта актьорът пуска […]

Subscribe US Now